Hur beställer jag?

Klicka på fliken "butik" och lägg en order.

info (@) miniskunk.se


Bloggintresserade

Om mig

Välkommen! Efter att ha bott i vår fina huvudstad i 15 år har min man och jag tagit våra tre barn och flyttat ut på landet, nästan i alla fall. I min blogg kan du läsa om vad som händer med miniskunk.se. En del inredningsinlägg från vårt nya hus blir det också. Har du några frågor? Maila gärna på info (@) miniskunk.se
tisdag 9 mars 2010

Vi har blivit med hus!

I maj flyttar MiniSkunk med familj till ett eget hus, ett stort grönt hus med vita knutar. :-) Som ni säkert förstår så tar alla tyger en hel del plats, just nu delar jag rum med 8-åringen, som hellre sover hos sina småsystrar än i eget rum.
Så i sommar hittar du oss i Skånsta i Åkersberga, och redan nu börjar jag knyta nya kontakter och har blivit medbjuden till en träff för egenföretagande kvinnor i Åkersberga. I takt med att våren smyger sig på (förhoppningsvis) så packar vi ihop och ser fram emot ett skönare, friskare och friare liv!

1 kommentarer:

Anna sa...

Grattis! Vad kul. Kommer ihåg hur lycklig jag var när vi fick veta att vi vunnit budgivningen på vårt hus. Jag längtade så efter en egen gräsmatta, en egen tvättstuga, ja...allt. Superhärligt när man har barn. Det är värt både snöskottning och gräsklippning :-)