Hur beställer jag?

Klicka på fliken "butik" och lägg en order.

info (@) miniskunk.se


Bloggintresserade

Om mig

Välkommen! Efter att ha bott i vår fina huvudstad i 15 år har min man och jag tagit våra tre barn och flyttat ut på landet, nästan i alla fall. I min blogg kan du läsa om vad som händer med miniskunk.se. En del inredningsinlägg från vårt nya hus blir det också. Har du några frågor? Maila gärna på info (@) miniskunk.se
torsdag 26 augusti 2010

Kul med variation


En stor fördel med det här jobbet är att jag aldrig vet vad som händer. Den här veckan fick jag i uppdrag att överraska en fotograf genom att stryka på hans foton på några kläder. Stig Kälvelid heter han och är fantastiskt duktig på att fota blommor. Jag skulle velat se hand min när han packade upp paketet. :-) Kika gärna in på hans sida och bara njut.

Det som är bra med sådana här uppdrag är att jag får använda mina egna produkter, det blir ju mest att jag bara skriver ut stryka påbilderna och skickar dem. Jag får ofta förfrågningar om papprets kvalitet, och jag kan bara säga att det verkligen är bra. Den rosa tröjan i mitten är 100% polyester, och dels luktade tröjan bränt, dels fäste pappret inte ordentligt. Jag visste visserligen sedan innan att tyget måste innehålla minst 50% bomull, men nyfiken som jag är testade jag i alla fall. :-)

0 kommentarer: